be2

be2
6.2 Total Score
  • Flott sted for å treffe folk og dele innhold
  • Suverent matchingsystem
  • Man må være betalende medlem for å kunne kontakte andre
  • Abonnement med automatisk fornyelse

Anmeldelse av be2

be2 ​​er en av verdens ledende matchmaking-tjenester designet for å forene sjelevenner for å oppfylle langsiktige relasjoner. Mer enn 30 millioner medlemmer i 37 land i hele verden stoler på be2, utviklet av et team av sakkyndige psykologer, sosiologer og statistikere.

Du registrere deg med e-postadresse og opprett et passord, og fyller ut en testen. Testen er komplisert synes vi, men er unnagjort på 20 minutter.

Det er gratis å registrere seg, fylle ut testen. I tillegg kan du sende en gratis melding til kontaktforslagene dine. Derimot må du betale for å svarene du mottar. Du kan med andre ord ikke bruke Be2 gratis.

Fra det øyeblikket du besøker siden, går be2 deg gjennom en enkel påloggingsprosess, og hjelper deg med å lage en profil på bare noen få minutter. Det er utrolig enkelt å skrive inn informasjonen din og bli med i det internasjonale nettverket. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse for å komme i gang.

Deretter skal du ta en personlighetstest som vurderer hvem du er (alder, utdanning, yrke, etc.) og hva du vil ha i en partner (alder, intelligens, høyde, etc.).

Du kan rangere hvor viktig bestemte egenskaper er i en partner. Hvis du for eksempel er satt på å dele en kristen person, kan du la datingsiden få vite, og det vil faktoren religion i sine foreslåtte matcher .Personlighet quizen spør over 100 spørsmål og vil ta litt tid å fullføre, men det er verdt det å få matte kampforslag komme inn i innboksen din.

Når profilen din er konfigurert, og du har lagt til minst ett bilde av deg selv, kan du bla etter singler i ditt område og oppgradere kontoen til en foretrukket medlemskapsplan for å sende meldinger til alle du liker . Du kan ikke se bilder som et gratis medlem, men du kan lese profilene.

Hva er bra med be2, hvordan håndteringsgrensesnittet er å veilede nye brukere gjennom registrerings- og samsvarende prosess. Du kan lene deg tilbake og la kompatible kamper komme til deg, eller du kan være proaktiv, og bruk avanserte søkefiltre for å finne den aktuelle drømdatoen.

Prøv Be2 her

Be2
6.2 Total Score
be2

be2 ​​er en av verdens ledende matchmaking-tjenester designet for å forene sjelevenner for å oppfylle langsiktige relasjoner. Du registrere deg med e-postadresse og opprett et passord, og fyller ut en testen. Testen er komplisert synes vi, men er unnagjort på 20 minutter.

Registrering
4.5
Mobilvennelig
4
Matchsystem
6
Søkefunksjon
6.5
Brukerstøtte
3.5
PROS
  • Flott sted for å treffe folk og dele innhold
  • Suverent matchingsystem
  • Man må være betalende medlem for å kunne kontakte andre
  • Abonnement med automatisk fornyelse
CONS
  • Litt forvirring over hva som er ekte og uekte
  • Overfladisk og blir kjedelig etter en stund