Foxyadult

Anbefales Foxyadult
1 Total Score
  • Eksklusiv plattform for erotisk dating
  • Anonym og sikker nettside
  • Rask registrering og enkel å bruke

Anmeldelse av Foxyadult

Foxyadult har skifte navn til Juicy-Adult som du kan prøve ved å klikke på linken her

foxyadult flytter til juicy-adult

Foxyadult har mange medlemmer, godt fordelt på kvinner og menn. Du har sikkert prøvd de fleste av de populære datingsidene, og du endte opp med ingenting, bare skuffelse og avvisning. Ikke mist håpet ennå. Det er noe mer. Det er på tide å prøve ut Foxyadult Dating som garanterer en høyere suksessrate. Denne datingsiden har millioner av andre brukere som alle leter etter det samme. Her alt du trenger å vite;

Design av datingsiden

Designet er ganske enkelt. Når du registrerer deg, har du et dashbord med profilen din (bilder, bio og interesser), en meldingsplattform og tilgang til andres profiler. Sammenlignet med de fleste andre datingsider, er Foxyadult ganske enkelt og interessant. Når du logger deg på kontoen din, kan du bla gjennom andres profiler. Du kan bla gjennom så mange profiler som du vil, så vel som å sjekke ut andres interesser og bilder. Hvis du liker en annen brukers profil, kan du sende dem hjerter eller legge til profilen i favorittlisten din. Hvis du er interessert i noen, er det enklere å chatte på denne plattformen enn på de fleste andre datingsider. Du kan sende spørsmål rett inn i innboksen uten å vente på at de liker profilen din. Enkelt sagt, designet er enkelt og ukomplisert å bruke, selv om sjekkesiden har de fleste funksjonene du vil finne på populære datingsider. Andre brukere vil også kunne se profilen din og sende deg meldinger eller legge deg til sin liste over favoritter. En annen viktig funksjon å merke seg er bruken av mynter for å chatte. Du trenger mynter, for å sende meldinger til andre brukere. Du vil tjene disse myntene ved å gjøre visse ting som å bekrefte profilen, laste opp tre bilder, logge på kontoen din regelmessig og legge til interesser. Hver aktivitet vil tjene deg forskjellige mengder mynter. For eksempel er verifiseringen av din profil verdt 100 mynter, men legger du til bilder tjener du 20 mynter. Du kan også kjøpe mynter fra sjekkesiden hvis du går tom for gratis mynter. Myntsystemet er ganske effektivt, da de fleste ville unngå å kaste bort tid og mynter på å chatte med uinteresserte brukere.

Slik registrerer du deg på sjekkesiden

Det tar noen sekunder å opprette en profil. Du må ha en e-postadresse for å registrere deg for en konto. Du må sende opplysninger om kjønn, det du leter etter (mann eller kvinne), din fødselsdato, land, brukernavn og passord. Når du har sendt inn disse detaljene, vil du bli bedt om å bekrefte e-posten din før du logger deg på kontoen din. Dette trinnet er et sikkerhetsmål, som er ment å beskytte deg. Når du bekrefter e-posten din, får du lov til å logge deg på kontoen din. Du kan legge til tre av dine beste bilder for å tiltrekke andre brukere til profilen din.

Hvem burde bruke Foxyadult ?

Foxyadult er bygget for å imøtekomme dristige voksne, finne noen å ha det gøy med og utforske sine villeste fantasier med likesinede mennesker. Denne sjekkesiden er ikke for deg hvis du leter etter et seriøst forhold som vil føre til ekteskap. Men hvis du er den dristige, eventyrlystne typen, kan du sette danseskoene dine på. Foxyadult har et bredt spekter av aktive medlemmer. Du finner de mest dristige sjeler på sjekkesiden og engasjere med folk som ikke holder tilbake. Dette er ikke den typen sjekkeside hvor du spiller tankespill med interessene dine, prøver å kjenne hverandre i flere måneder før du endelig avviser hverandre eller går på en dato. Det er den typen sjekkeside der alle har en agenda; å ha det gøy fordi livet er kort. Så hvem skal registrere seg for en profil? Foxyadult er åpen for alle uansett kjønn og seksuell orientering. Du kan være gift, singel eller et par på jakt etter et tredje hjul.

Hva finner du på Foxyadult ?

Som nevnt ovenfor har Foxyadult gode medlemskaps tall. Du kan se så mange profiler som mulig, og sjekkesiden bruker dine interesser og generelle profil for å hjelpe deg med å møte den perfekte matchen. Basert på dine interesser (som du må angi når du registrerer profilen din), vil datingsiden algoritmer skanne gjennom databasen og bringe deg nærmere folk med lignende interesser. Du bør også forvente å møte mange dristige mennesker på sjekkesiden. Du vil helt sikkert chatte med andre brukere som har samme fantasier, men du vil også komme over folk som har preferanser som deg. Du må bare velge hva du liker og gjøre ditt trekk.

Sikkerhet

Når det kommer til datingsider, må du være trygg på at informasjon og forpliktelser er trygge. Foxyadult forstår den følsomme karakteren til detaljer som er innlevert under registreringsprosessen, og de har tatt en rekke tiltak for å sikre maksimal sikkerhet. For det første er tre-trinns registreringsprosessen en ekstra fordel. Det innebærer den første registreringsprosessen, bekrefter e-postadressen din og verifiserer profilen din. Teknisk sett avstår nettstedet fra å bruke informasjonskapsler (i motsetning til andre datingsider). Dette betyr at de ikke samler inn eller bruker dataene dine til andre formål enn å forbedre opplevelsen din. Andre nettsteder vil bruke informasjonskapsler for å tjene penger på nettstedet gjennom annonser som bruker dine personlige data. I tillegg er nettstedet SSL-beskyttet, noe som betyr at hackere ikke har lett tilgang til brukerprofiler.

Konklusjon

Foxyadult er definitivt verdt et forsøk. I en digital epoke hvor folk møter ektefellene på nettet, lyder ikke ideen om å finne en frekk person med et sinn så skittent som ditt. Du har bokstavelig talt ingenting å tape hvis du registrerer deg for en konto i dag. Bare vær sikker på at du vet nøyaktig hva du leter etter. Samlet sett går Foxyadult bra når det veies mot andre datingsider. Den sterkeste funksjonen er chattemyntene som hjelper brukerne til å unngå å kaste bort tid på feil person. Det faktum at det er en voksen datingside der folk med felles mål møtes, er også en fordel. Dette er i kontrast til andre datingsider som blander brukere (fra de som ser etter sex og de som håper å møte sine ektefeller). Det er derfor enklere å møte folk og få samtalen til å gå offline hvis du bruker Foxyadult.

Foxyadult review
1 Total Score
Foxyadult

Her er mange profiler å velge mellom. Den er ganske frekk, så kanskje det ikke er for de delikate. Leter du etter nye kontakter og relasjoner med skitne sinn, er dette siden for deg. Her er mye å velge mellom, både gifte og single.

Registrering
9.9
Mobilvennelig
9.9
Matchsystem
8.5
Søkefunksjon
8.5
Brukerstøtte
9.9
PROS
  • Eksklusiv plattform for erotisk dating
  • Anonym og sikker nettside
  • Rask registrering og enkel å bruke
CONS
  • Et eksplisitt nettsted. Ikke for den pripne.