Match.com

Match.com
6.7 Total Score
  • Matchingsystem
  • Velkjent og veletablert

Anmeldelse av Match.com

Det første inntrykket man får når man logger inn på Match.com er at dette er en klassisk datingtjeneste. Oppsettet er ryddig og enkelt å navigere og ligner på andre nettsteder de fleste er vant til. Du får en liste med egnede matcher, og deretter kan du vise interesse ved å blunke eller chatte med dem du liker.

Match.com var en av de aller første datingtjenestene på nett, og er fortsatt en av de ledende. Det er en anerkjent leverandør hvor mange har funnet hverandre, både i Norge og resten av verden.

Profilene på Match.com er oversiktlige. For å registrere seg, må man sende inn minst ett bilde av seg selv. De fleste profilene inneholdt en god del personlig informasjon.

Match.com funksjoner og verktøy

Det er enkelt og greit å registrere seg på Match.com. Men det tar lang tid å fylle ut personlig informasjon. Du må laste opp et bilde, så sørg for at du har ett klart. Profilteksten skriver du etter at du har registrert deg. Du blir oppfordret til å oppdatere den og fortelle mer om deg selv hver gang du logger på.

Når du er ferdig med registreringen, har du mulighet til å se matcher og bruke funksjoner. Blant annet: Søk, Dagens match og Match affinity (det er her det koster penger).

Match Affinity

Match Affinity er en oppgraderingsmulighet hvis du er interessert i å gå litt mer vitenskapelig til verks med profilmatchingen. Du kan gå gjennom spørreskjemaet gratis, men for å gjøre bruk av resultater må du betale for å kunne benytte denne tjenesten. For å få fullt ut av match.com, så koster det altså penger.

Match.com er det falske profiler der?

Falske profiler vil alltid være et problem på datingsteder. Spørsmålet er ikke om det er falske brukere på en portal, men hvor mange. Vårt inntrykk av Match.com i Norge var det ganske mange. Match.com kontrollerer alle profiltekster og bilder manuelt før de blir publisert og går kontinuerlig gjennom nettstedet for å oppdage avvikende oppførsel. Men disse sikkerhetstiltak virker ikke som at det fungere.

Prisnivå

De fleste dating sider tilbyr gratis registrering så du kan få et inntrykk av hva de har å by på, men for å få fullt utbytte av portalen og kunne kommunisere med andre brukere må du nesten alltid betale for medlemskap. Dette gjelder også for Match.com. For å kunne kontakte dine anbefalte matcher må du betale for medlemskap. Vi synes ikke dette er noe rart; kunder må regne med å måtte betale for å bruke en pålitelig tjeneste. Vi prøvde å finne ut hvordan prisene på Match.com er sammenlignet på prisnivået på tilsvarende datingsteder i Norge.

Får man valuta for pengene?

Nei, hos Match.com er kundeservice dårlig. Her er det stor kundemissnøye. Prøver en å avslutte abonnement  får en ikke noe svar. Noen skriver også om att de har allerede avsluttet og likevel blitt trekt penger.

Prøv Match.com her

Match.com
Match.com
6.7 Total Score
Match.com

Det første inntrykket man får når man logger inn på Match.com er at dette er en klassisk datingtjeneste. Oppsettet er ryddig og enkelt å navigere og ligner på andre nettsteder de fleste er vant til

Registrering
4.5
Mobilvennelig
2.5
Matchsystem
7.5
Søkefunksjon
5.5
Brukerstøtte
1.5
PROS
  • Matchingsystem
  • Velkjent og veletablert
CONS
  • Automatisk fornyelse av abonnement
  • For mange funksjoner kan gjøre brukeropplevelsen forvirrende.