Mistress18

Anbefales Mistress18
9.6 Total Score
  • Eksklusiv plattform for erotisk dating
  • Rask registrering og enkel å bruke
  • Anonym og sikker nettside

Anmeldelse av Mistress18

Mistress18 har skifte navn til Mistressnest som du kan prøve ved å klikke på linken her

mistress18 flytter til mistressnest

Mistress18 er en ganske ny side, startet i 2017. Men den har vokst seg stor utrolig fort. Her er det mange medlemer, godt fordelt på kvinner og menn.

På mistress18 er det mange profiler å velge i. Den er ganske så frekk side, så den er kanskje ikke for de ømfintlige leter du etter nye kontakter og relasjoner med skitne sinn er dette siden  for deg. Her er det mye å velge i, både gifte og single.

Menn og kvinner som leter etter sexeventyr uten forpliktelser kan registrere seg på mistress18 gratis og dele sine seksuelle fantasier og forventninger anonymt. På siden er det ikke noe måntlig abonnement . Du kjøper  “mynter” som du bruker til å sende meldinger. Vi opplever att «mynter» gjøre det hele mer seriøst. De kommer også med tilbud på «mynter» av og til.

Den store medlemsmassen, kombinert med en god side i bakgrunnen, gir en rask og frekk datingopplevelse. Funksjonene på siden er vel gjennomtenkt så du både legge til fvoriter og sende hjerte.

Siden er veldig fin å bruke på mobilen, noe vi syns er ett stort pluss med dagens smart telefoner. Det er enkelt å søke etter andre profiler, om det så er etter område eller hvilken interesser du har. Her er det ikke noe abonnement, men mynter en bruker. Noe vi alle her syns er ett pluss. Det hver melding blir langt mere seriøst.

På Mistress18 det stor sjanse for å treffe noen du kan bli kjent med.

9.6 Total Score
Mistress18

På mistress18 er det mange profiler å velge i. Den er ganske så frekk side, så den er kanskje ikke for de ømfintlige leter du etter nye kontakter og relasjoner med skitne sinn er dette siden for deg. Her er det mye å velge i, både gifte og single.

Registrering
9.9
Mobilvennelig
9.9
Matchsystem
8.5
Søkefunksjon
8.5
Brukerstøtte
9.9
PROS
  • Eksklusiv plattform for erotisk dating
  • Rask registrering og enkel å bruke
  • Anonym og sikker nettside
CONS
  • Et eksplisitt nettsted. Ikke for den pripne.