Møteplassen

Møteplassen
5.3 Total Score
  • Populær merkevare
  • En anerkjent og ledende leverandør

Anmeldelse av Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen og Mötesplatsen i Sverige er i dag en av Nordens største datingsiter med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge.

Hvem treffer du på Møteplassen?
Av Møteplassens medlemmer er ca 48% kvinner og 52% menn. Omkring 90% av Møteplassens medlemmer er over 25 år. For å bli medlem på må du være minst 18 år.

Alle samfunnsgrupper er representert, og Møteplassens medlemmer er sosiale og trivelige mennesker som er her for å finne nye venner og kanskje ny kjærlighet. De aller fleste har alt en stor vennskapskrets som de vil utvide ytterligere.

Hva gjør man på Møteplassen?
Som medlem på Møteplassen kan du søke blant single og bli kjent med nye mennesker. Her finner du verktøy og funksjoner som gjør det enkelt for deg få kontakt og finne noen du kan omgås. På Møteplassen samles single mennesker som søker et seriøst forhold – noen å dele livet med!

Du kan opprette en personlig profilside, der du presenterer deg selv med tekst og bilder. Du kan også besøke profilsidene til andre interessante single, og bla i fotoalbumene deres.

Det finnes flere funksjoner som gjør det enkelt for deg å få kontakt med andre single. I singelfeeden får du hele tiden det siste fra de single som DU leter etter. Her kan du selv fortelle hva du gjør akkurat nå, eller dele andre tanker. Dessuten kan du vise at du liker andre single personers bilder og innlegg. Når en annen singel har reagert på innholdet ditt, får du et varsel.

Med funksjonen «Liker» kan du bla gjennom single du leter etter, og se hvem som liker deg tilbake! Du kan også se hvem som matcher deg ved å bruke Møteplassens matchingstjeneste, noe som øker sjansen for å finne et langt og lykkelig forhold.

Du kommer også til å finne mange single som er interessert i forskjellige singelaktiviteter eller som vil gå på date. Alt fra kaffetreff og restaurantbesøk, til dans eller kino.

Du kan date på Møteplassen.no og i datingappene (Android og iOS).

5.3 Total Score
Møteplassen

Møteplassen åpnet i Norge oktober 2003, og har siden det vokst kontinuerlig. Møteplassen og Mötesplatsen i Sverige er i dag en av Nordens største datingsiter med mer enn 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge. Men vil vi anbefale møteplassen?

Registrering
4.5
Mobilvennelig
5.5
Matchsystem
5.5
Søkefunksjon
4.5
Brukerstøtte
3
PROS
  • Populær merkevare
  • En anerkjent og ledende leverandør
CONS
  • Gratis medlemskap gir svært begrensede muligheter
  • Du må du betale for å kommunisere med matchene dine
  • For mange funksjoner kan gjøre brukeropplevelsen forvirrende.
  • Utilstrekkelig åpenhet om pris