Anmeldelse av Sixfridays

Nummer 1 på flørt Anmeldelse av Sixfridays
9.1 Total Score
  • Rask registrering og enkel å bruke
  • Trygt og sikkert nettsted
  • Perfekt balanse mellom damer og menn

Sixfridays.com er en raskt voksende nettside for dating og det er det en god grunn til. Her er det mange tusen brukere på grunn av et godt produkt, som er morsomt og lett å bruke til å møte nye mennesker. I tillegg gjør nettdating siden mye av jobben for deg. Med din bruk finner de nye mennesker for deg hver dag. Sixfridays har også et søk som finner de som passer deg og dine interesser.

Hvem burde bruke Sixfridays.com ?

Er du en nybegynner til nettdating, eller kanskje du har lyst til å prøve en mer generell datingside, der man kan se etter flere ting samtidig i forhold til en datingside som er myntet på et one night stand eller for å finne en livslang partner. Da kan Sixfridays kan være noe for deg. 

De er ikke like fokusert på en livspartner som Match.com, men ikke like one night stand som Tinder, det er midt i mellom. Egentlig er det akkurat hva du selv ønsker det skal være, og lar deg møte andre som ønsker det samme som deg, hva enn det skulle være.

Det er enkelt å registrere seg på dating siden. Du trenger ikke å bruke facebook eller google kontoen din, du bruker bare din e-postadresse. Etter registreringen er det bare å søke opp nye mennesker. Profilen din kan du endre etterpå. Her er anonymitet på topp.

På sixfridays er det ikke noe månedlig abonnement . Du kjøper  “mynter” som du bruker til å sende meldinger. Vi opplever at “mynter” gjøre det hele mer seriøst. De kommer også med tilbud på “mynter” av og til.

Hva finner du på datingsiden Sixfridays

Som tidligere nevnt, er dette en veldig god sjekkeside side. Noen synes at det er den beste på markedet. Det blir så klart en subjektiv mening, men det er helt klart en intuitiv og meget brukervennlig datingside. 

Når du er innlogget, blir du presentert for medlemmer som passer dine søkekriterier. Du kan legge til de som favoriter, sende hjerte til de – alt for å vise at din interesse.

Sikkerhet på  Sixfridays.com 

Her er sikkerheten høy . De bruker moderne krypteringsteknologi for å sikre dine opplysninger, som http, ssl og 256 encryption, Din sikkerhet er viktig. I tillegg har de en kundeservice som svare raskt på henvendelser, dette øker kvaliteten på dating siden. Dette er en enestående nettdating side og har trolig den raskest voksende medlemsdatabasen i Europa og Amerika. 

Dette gjør sixfridays.com til en attraktiv nettdating side for alle som vil bli kjent med nye mennesker. å være medlem av siden er i tillegg veldig gøy – så hvorfor ikke bare prøve det?

Er det verdt å bli medlem på sixfridays.com?

Siden er enkel og grei, du registrerer deg ved å velge kjønn og hva du er på utkikk etter, du skriver inn fødselsdato og gir e-posten din, og så er du i gang. Videre kan man legge til litt mer informasjon om seg selv, slik at man kan vise andre sin personlighet. 

Her kan man legge inn utseende, hva man ser etter og litt om seg selv og hva man liker ellers. Man kan også legge inn bilder, som de sier er en viktig del av prosessen. Mange datingsider sier at man dobler sjansen for å finne noen med et bilde, og denne datingsiden er ikke annerledes her.

Selv om datingsiden er veldig åpen med tanke på at man kan egentlig lete etter de fleste typer forhold her, selv om utseende på siden ser mer ut som en side som er myntet på å finne en date eller kjæreste. Nettsiden er veldig moderne, og fin og man får et godt inntrykk fra første stund. 

Dette liker vi godt! Deretter får man litt kort informasjon om siden, før man kan scrolle ned og se mer informasjon om siden, noen funksjoner og tilgjengelige medlemmer i sitt område. I bakgrunn av dette er det et romantisk bilde av en start på en date.

Konklusjon

Våre erfaringer er veldig positive. Det er en moderne nettside med god kundeservice som tilrettelegger for de fleste typer forhold. Så om du kikker etter noe løsere enn tradisjonelle datingsider, så er sixfridays datingsiden for deg. En side hvor du kan møte nye venner, og kanskje en ny livspartner.

sixfridays.com
9.1 Total Score
Sixfridays

Er du en nybegynner til nettdating, eller kanskje du har lyst til å prøve en mer generell datingside, der man kan se etter flere ting samtidig i forhold til en datingside som er myntet på et one night stand eller for å finne en livslang partner. Da kan Sixfridays kan være noe for deg.

Registrering
9.9
Mobilvennelig
9.9
Matchsystem
8.5
Søkefunksjon
8.9
Brukerstøtte
10
PROS
  • Rask registrering og enkel å bruke
  • Trygt og sikkert nettsted
  • Perfekt balanse mellom damer og menn
CONS
  • Ikke billig (men effektivt)