Academic Singles

Academic Singles
6.8 Total Score
  • Smarte mennesker?
  • Matchingsystem

Anmeldelse av Academic Singles

Date utdannede mennesker og finn en kultivert partner online: akademikere, fagfolk, vellykkede singler.

Du kan opprette en profil og ta personlighetstesten gratis, men hvis du vil sende meldinger med andre, så må du ikke overraskende fram med lommeboka – som på de fleste andre datingsider. Funksjonene er standard, og personlighetstesten er i en komplisert modell, som tok oss 25 minutter å besvare.

Det eneste vi har å utsette på siden er at det mangler litt funksjoner som kunne gjort bruken litt mer underholdende og spennende.

Registrering på Academic Singles kan ta en stund på grunn av det detaljerte personlighets spørreskjemaet som er gitt til alle nye medlemmer. Den gode nyheten er at du kan ta så lite eller så lenge du vil fylle ut de 200 spørsmålene, som inkluderer vurdering hvor hengiven, utgående, klok og selvbevisst du er.

‘Du kan ta noen ganger å virkelig vurdere svarene dine (jo mer ærlig du er, jo mer nøyaktig dine kamper blir), eller du kan stole på magefølelsen gjennom disse seksjonene.

Når du er ferdig med spørringen, ser du store faner øverst på Dashboard, som inkluderer Profil, Meldinger og Kampanjer. Du kan klikke på mikroskopikonet for å søke etter datoer på egen hånd, eller du kan klikke på pil-og-pilikonet for å spille

Har du møte spill, som viser 20 profiler en om gangen, og inviterer brukerne til å sende en melding, en smil eller pass. Takket være disse enkle verktøyene, er det lett å forstå hvor du skal gå for å finne kompatible folk på Academic Singles.

6.8 Total Score
Academic Singles

Date utdannede mennesker og finn en kultivert partner online: akademikere, fagfolk, vellykkede singler. Du kan opprette en profil og ta personligetstesten gratis, men hvis du vil sende meldinger med andre, så må du ikke overraskende fram med lommeboka

Registrering
5.5
Mobilvennelig
3
Matchsystem
7.5
Søkefunksjon
5.5
Brukerstøtte
3
PROS
  • Smarte mennesker?
  • Matchingsystem
CONS
  • Abonnement med automatisk fornyelse
  • Overfladisk og blir kjedelig etter en stund