C-Date

C-Date
4.7 Total Score
  • Eksklusiv plattform for erotisk dating
  • Flott utvalg av betalingsløsninger

Anmeldelse av C-Date

C-date er en stor aktør i den uformelle dating bransjen som jobber med partnere verden over. Denne dating siden bringer en liten vri på den allerede mettede online dating bransjen. Dating siden bringer voksne sammen for å hjelpe dem med å finne nye erfaringer og nye stiler av kjærlighet der medlemmenees mest intime fantasier blir en realitet.

Casual dating er et nytt og voksende fenomen som bringer et snev av klasse og respekt for «no strings» online liaisons. C-Date opprettet og er hovedspilleren i dette nye segmentet, og fortsetter å se sin popularitet vokse.

Kvinner  kan bruke siden gratis. Mens menn kan registrere seg gratis, men må betale så snart de ønsker å ta kontakt med kvinner. Seriøse kvinnelige profiler var det ikke så mange av som vi har sett mye av på sider for casual dating. Vi fikk en blandet brukeropplevelse.

Det er ingen muligheter for å kontakte andre medlemmer med mindre du er betalter , og kontaktalternativene er ganske enkle. Det er for tiden ingen chat-funksjon, men betalte medlemmer kan sende meldinger som ligner på e-post.

Profiler har all den vanlige informasjonen du kan forvente på et datingside, som alder, høyde, kroppstype etc. Men det inneholder også detaljer om ønskede seksuelle preferanser og møter stiler slik at andre medlemmer vet nøyaktig hva du leter etter på nettstedet.

Det var en rekke profiler som vi så i vår test som bare hadde ett eller to bilder og syntes å ha svært få detaljer fullført.

Selv om noen kan virke åpenbare, kan andre gjøre med en kort forklaring så nye profiler til uformelle datingsider vet hva de får seg til.

Etter dette, etter å ha fullført grunnleggende spørsmål om alder, lcoering, seksuell preferanse, relativitetstilstand og utseende, er du ute av en løp og allerede har samsvarer med å gjennomgå. Det er en veldig rask registreringsprosess i forhold til mange andre datingsider.

Prøv C-Date her

4.7 Total Score
C-Date

C-date er en stor aktør i den uformelle datingbransjen som jobber med partnere verden over

Registrering
2.5
Mobilvennelig
3
Matchsystem
4.5
Søkefunksjon
5
Brukerstøtte
0.5
PROS
  • Eksklusiv plattform for erotisk dating
  • Flott utvalg av betalingsløsninger
CONS
  • Litt forvirring over hva som er ekte og uekte
  • Overfladisk og blir kjedelig etter en stund
  • Begrenset antall funksjoner
  • Man må være betalende medlem for å kunne kontakte andre