Next love

Next love
4.9 Total Score
  • Brukervennlig og mange søkemuligheter
  • Innovative søkemuligheter

Anmeldelse av Next love

På dating siden Next love er kun registreringen og bruk av søkefunksjonen er gratis. For resten av funksjonene må både menn og kvinner betale. Registreringen er rask og gjort på mindre enn 10 minutter. Du kan si litt om utseende ditt og svare på ytterligere noen spørsmål om bl.a. hva du liker å gjøre og hva du mener er en perfekt date.

Vi ventet selvfølgelig ikke lenge før vi tok en titt på siden. Våre erfaringer med siden er midt på treet. Etter å ha logget inn fant vi mange profiler som var middelaldrende og allerede hadde barn.

Funksjonene på siden var oversiktlige, man kan begrense søk etter vanlige kriterier som kjønn, alder, bosted og hva slags forhold man er ute etter. Det var færre aktive profiler enn på de større sidene, men det var nesten alltid noen der.

Du kan skrive en automatisk hilsen til å sende til alle som viser interesse for deg mens du surfer på nettstedet. Noe enkelt som “Hei, jeg leter etter noen å snakke med. Hva er hobbyene dine? “Kan bidra til å få ballen til å rulle og få folk til å begynne å chatte i stedet for å bare sveipe gjennom potensielle bilder.

Next love profiler markerer personlighet over seg med detaljerte seksjoner som viser en persons interesser, historie, grunnleggende detaljer, perfekt samsvar og ideell date.

Next love app-brukere kan legge til troverdighet i profilene sine ved hjelp av Verifikasjonsverktøyene, som bekrefter fotografier, sosiale medier, telefonnumre og militærtjeneste.

Noe som gjør Next love skiller seg ut som et datingside, er hvordan det passer folk opp. Datingsiden spør brukerne sine bare fem spørsmål – inkludert “Vil du date noen som har barn?”

Og “Vil du begrense dine dates til bare bestemte religioner?” – og avhenger deretter av brukeradferd for å bestemme en enkelt persons dating preferanser.

Det banebrytende Matchmaking-systemet tar hensyn til hvilke profiler brukeren klikker på og liker, for eksempel, og prøver deretter å finne lignende profiler å anbefale.

Prøv Next Love her

Next Love
Next Love
4.9 Total Score
Next love

På siden er kun registreringen og bruk av søkefunksjonen er gratis. For resten av funksjonene må både menn og kvinner betale. Registreringen er rask og gjort på mindre enn 10 minutter.

Registrering
7.5
Mobilvennelig
4
Matchsystem
5.5
Søkefunksjon
3.5
Brukerstøtte
4
PROS
  • Brukervennlig og mange søkemuligheter
  • Innovative søkemuligheter
CONS
  • Abonnement med automatisk fornyelse
  • Utilstrekkelig åpenhet om pris